Italiensk chocko-mandel zuccotto
Råvegansk
opskriften stammer fra en amerikansk hjemmeside, derfor er det i ´cups´ men jeg plejer bare at tage det på øjemål (:Start med kagedejen. blend nødderne fint, næsten som mel. blend dadlerne, og blend så det hele sammen.
Tag en skål og dæk den med husholdningsfilm, og smør dejen op at kanterne og i bunden.(put koskosolie på fingerne, så går det nemmere)
Lav mandelcreamen, blend det og læg som nyt lag ovenpå kagedejen og kom det i fryseren.
lav kakaocreamen, blend det hele. (jeg brugte to avocadoer i stedet for kakaosmør, så bliver det rigtig lækkert og creamet) fyld så hullet ud i skålen med creamen, og put det hele i fryseren nogle timer.
når den skal spises, tages den op noget før, og stilles evt. i et varmt vandbad så den lettere slipper. så tipper man den ud på et fad, tager filmen af og drysser kakaopuvler over og pynter med mandler! mums!
Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.
Skrevet af Pernille
1 cup valnødder
2/3 cup mandler
1 cup dadler
appelsinskal/saft(en lille smugle)
vanilje
Mandelcream:
1 cup cashew nødder
1/3 cup mandelmælk
1/3 kokosolie
3 spsk agave sirup
2 spsl hakkede mandler
Kakaocream:
1/2 cup Cashew nødder
1/2 cup valnødder
3 spsk rå cacaopuvler
3 spsk agave sirup
2 spsk kakao smør
kokosolie
vanilje
Skrevet af Pernille
Ingredienser:
Kagedej:1 cup valnødder
2/3 cup mandler
1 cup dadler
appelsinskal/saft(en lille smugle)
vanilje
Mandelcream:
1 cup cashew nødder
1/3 cup mandelmælk
1/3 kokosolie
3 spsk agave sirup
2 spsl hakkede mandler
Kakaocream:
1/2 cup Cashew nødder
1/2 cup valnødder
3 spsk rå cacaopuvler
3 spsk agave sirup
2 spsk kakao smør
kokosolie
vanilje