Cremet jordskokkesuppe
Vegansk
Sauter jordskokker, kartoffel, selleri og løg i olie 3-4 min.Tilsæt fond og kog i 30 min, herefter tilsættes soyafløden og suppen koger endnu 15 min før den blendes med en stavblender. Suppen skal være helt fin og cremet i konsistensen.
Tilsidst smages suppen til med salt og peber. Hvis suppen smager for fed kan man tilsætte lidt citronsaft.
Dejlig suppe, som sagtens kan holde sig på køl i et par dage..
Bedømmelse: 10 / 10 på 1 stemme.
Skrevet af Marika
1 bagekartoffel, i tern
150g knoldselleri, i tern
1 løg, fint hakket
2 spsk olivenolie
1 l grøntsagsfond
250 ml soyafløde
salt og peber
evt citronsaft
Skrevet af Marika
Ingredienser:
500g jordskokker, i tern1 bagekartoffel, i tern
150g knoldselleri, i tern
1 løg, fint hakket
2 spsk olivenolie
1 l grøntsagsfond
250 ml soyafløde
salt og peber
evt citronsaft
Kommentarer
AkupunkturAnni
9 år siden
9 år siden
Minder til forveksling om den, jeg plejede at lave... før jeg blev vegetar. Der var altså bare alm. fløde i og så var der bacon til.... ER der nogle som har en god ide til noget, som kan erstatte den røgede og saltede smag?
Lone O
8 år siden
8 år siden
Jeg har brugt Søl - det er et tang produkt, og er en rigtig god erstatning.
Hvid jeg skal erstatte bacon i gryderetter eller lign plejer jeg at bruge røget paprika.