Hokkaidopastasauce
Vegansk
Denne opskrift på pastasauce giver en let og frisk men alligevelkompleks smag. Vi anbefaler derfor frisk pasta dertil.
Du skal bruge
1 spsk olivenolie
1/4 lille Hokkaido
1 mellemstort rødløg
7 kapers
1 mellemstort fed hvidløg
1 håndfuld frisk persille
1 stor, frisk tomat
1 spsk tomatpure
1/3 frisk chili (ca. 10cm lange chilifrugter)
vand
1/2 deciliter fløde/sojafløde eller efter smag
salt, peber, oregano efter smag.
Ingredienserne hakkes og steges i olivenolie til løgene er bløde. Vand
og tomatpure kommes ved, og det koges med låg i ca. 10 min, til
hokkaidostykkerne har en passende blød men stadig sprød
konsistens. 10min svarer til hokkaido skåret i tynde, flade stykker.
Er superlækkert med tortellini eller anden frisk pasta.
Kommentarer
TheOldMe
16 år siden
16 år siden
Hvad er kapers?
Stine
16 år siden
16 år siden
Hi hi kapers er nogle små bær agtige nogen.. de købes på glas og står som regel i nærheden af flåede tomater og sådan noget...
http://www.dantontrading.com/files/images/720_kapers.jpg
der kan du se dem