Vegansk leverpostej
Vegansk
Alle ingredienser blendes - jeg kan anbefale en foodprocessor. Mængden af vand afgører, hvor flydende leverpostejen skal være.Efter den er blendet puttes den i ovnfast fad (gerne et mindre) og bages ved 180 grader i 10 minutter og afdampes ved 130 grader i 20 minutter.
Advarsel: smager som rigtig leverpostej og kan give veggies, såvel som ikke-veggies en mistroisk overraskelse.
Bedømmelse: 6 / 10 på 2 stemmer.
Skrevet af Menadian
5 spsk olie
1-2 dl vand
1.5 dl stegte svampe/champignon
3 tsk røgsalt
3 tsk marmite
½ tsk peber
1/4 tsk cayennepeber
1 tsk paprika
1 tsk sukker
1 spsk eddike
Skrevet af Menadian
Ingredienser:
700 ml kogte kikærter5 spsk olie
1-2 dl vand
1.5 dl stegte svampe/champignon
3 tsk røgsalt
3 tsk marmite
½ tsk peber
1/4 tsk cayennepeber
1 tsk paprika
1 tsk sukker
1 spsk eddike