Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Luksus æggesalat

Luksus æggesalat

Vegansk

Tofuen hakkes fint, så det ligner ægge-smulder i størrelsen. Kom det meste i en røreskål, og tilsæt al Streichen. Rør godt sammen, og tilsæt evt. resten af tofuen, hvis du synes salaten kan trække det.
Dernæst tilsæt forsigtigt 1 tsk. af olien ad gangen, og rør godt rundt undervejs, til du synes konsistensen er lige tilpas æggesalat-lækker, uden at være vammel.
Smag forsigtigt til med remoulade puréen(der er ret stærk), indtil blandingen smager af en lidt for stærk æggesalat. Til sidst, justér forsigtigt smagen til med yoghurten, for at dæmpe den kraftige karry-puré en smule, til du rammer den perfekte milde og fyldige æggesalat- smag.


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af Vegesmølf

Ingredienser:

1 ds. Curry-Streich
Ca. 150-200 g. røget tofu.
Ca, ½ dl. rapsolie (eller anden smagsneutral olie).
Ca. 1 spsk. ”Piccalilly luksus remoulade puré” (mærke: Cervera fra føtex)
Ca. 2-3 spsk. soyayoughurt, naturel.
Evt. karse/purløg til pynt…
 
Se flere opskrifter på Pålæg