Lækker thai wok ret med nudler!
Vegansk
Snit alle grøntsagerne - gør det i den størrelse du vil have. Jeg kan bedst lide at skære dem i strimler.Varm en pande op med en valgfri olie og svits forårsløgene. Tilsæt resten af grøntsagerne og lad dem stå lidt.
Tilsæt kokosmælken, bland det hele godt sammen og kog det lidt ind, s det bliver mere cremet.
Kog risnudlerne efter instruktionerne på pakken
Når det er blevet cremet, smager du til med koriander, soya, citron- eller lime juice og eventuelt andre krydderier.
-Smager også godt koldt dagen efter
Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.
Skrevet af Ida Henriksen
Hvidkål - brug så meget du vil
En pakke sukkerærter
Soya sauce
3-4 Forårsløg
1 squash
en dåse kokosmælk
koriander
citron- eller limejuice
risnudler
Olie
Skrevet af Ida Henriksen
Ingredienser:
3-4 GulerødderHvidkål - brug så meget du vil
En pakke sukkerærter
Soya sauce
3-4 Forårsløg
1 squash
en dåse kokosmælk
koriander
citron- eller limejuice
risnudler
Olie