pakistansk inspireret ret m kikærter
Vegansk
Hak løgene, og steg dem helt brune ved middelvarme i rapsolien. Når de er helt brune skrues op for varmes og der tilsættes vand. -Så bliver løgene il sovs..Tilsæt krydderierne ( cumin frøene knuses) og de hakkede toamter og tomat puré. Kog og smag til. Tilsæt kikærterne, og tilsidst de hakkede friske koriander.
Serveres med ris (lav evt ris hvor: solsikkeolie varmes, tilsæt lidt cumin frø, et par neliker og 1-2 kardemomme kapsler. Steg det. Tilsæt de vaskede ris, steg lidt, og hæld kogene vand i. salt. Kog som anbefalet)
Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.
Skrevet af Malak
rapsolie
2 fed hvidløg
1 spsk frisk ingefær
2 spsk tomat puré
1 ds flåede tomater
2 tsk gharam masala
2 tsk cumin frø (spidskommen)
½ tsk stødte koriander
chili
salt/peber.
2 ds kikærter
friske koriander
Skrevet af Malak
Ingredienser:
2 store løgrapsolie
2 fed hvidløg
1 spsk frisk ingefær
2 spsk tomat puré
1 ds flåede tomater
2 tsk gharam masala
2 tsk cumin frø (spidskommen)
½ tsk stødte koriander
chili
salt/peber.
2 ds kikærter
friske koriander