Havregryns Kugler kan laves vegansk
Vegansk
man kan vælge at blænde havregrynene hvis man synes fladerne er for store.
de andre indgredienser røres i med håndmikser
rulles til små kugler og trilles i kokus
pyt dem ikke en in platisk beholder da de kommer til at smage af plastik
de skal opbevares i køleskabet højst 10 dage
man kan putte likør, sherry eller kaffe i også.
Bedømmelse: 9 / 10 på 3 stemmer.
Skrevet af CharlotteMai
200 g flormelis
75 g blødt smør (usaltet) der kan bruges lidt mindre eller magerine (vegansk)
50 til 75 g mørk kakao pulver
1 en kvart dl fløde elelr soja mælk
kokus til at trille dem i til sidst
Skrevet af CharlotteMai
Ingredienser:
250 g havregryn200 g flormelis
75 g blødt smør (usaltet) der kan bruges lidt mindre eller magerine (vegansk)
50 til 75 g mørk kakao pulver
1 en kvart dl fløde elelr soja mælk
kokus til at trille dem i til sidst