Svampemandel Patê
Vegansk
Blend mandler helt.Sautéer porre og svampe i kokosolien indtil vandet forsvinder, tilføj krydderier og eddike, og lad det simre i 5 min.
Blend det hele godt sammen og put det op i en flot skål. Lad det stå at samle sig i mindst en ½ time i køleskabet.
Bedømmelse: 9 / 10 på 8 stemmer.
Skrevet af TobiasElof
2 spsk. fintskåret porre
6 kop. skåret svampe
6 spsk. margarine eller kokosolie
1 tsk. havsalt
½ tsk timian
en kvivspids peber
1 spsk æbleeddike
Skrevet af TobiasElof
Ingredienser:
1 kop (ristede) mandler2 spsk. fintskåret porre
6 kop. skåret svampe
6 spsk. margarine eller kokosolie
1 tsk. havsalt
½ tsk timian
en kvivspids peber
1 spsk æbleeddike
Kommentarer
?
13 år siden
13 år siden
Ser vildt lækkert ud. Har du nogen idé om hvor længe det kan holde i køleskabet?
TobiasElof
13 år siden
13 år siden
Ja... 1 dag. Det bliver nemlig spist så hurtigt at du tror det er løgn
Så jeg ved det faktisk ikke, men min intuition siger 5 dage.
TobiasElof
13 år siden
13 år siden
Ja... 1 dag. Det bliver nemlig spist så hurtigt at du tror det er løgn
Så jeg ved det faktisk ikke, men min intuition siger 5 dage.
Christina Ross
8 år siden
8 år siden
Maaaaand det smager godt. Rugbrødsmad med denne pate, avokado på og tomater. Nam!