Knækbrød
Vegansk
Rør alle de tørre ingredienser sammen og tilsæt olie og vand. Det hele røres sammen til en jævn dej, som deles i to lige store portioner.Læg den ene portion på et bagepapir og læg et stykke bagepapir hen over. Så skal den ellers bare rulles flad - kommer til at fylde næsten hele papiret. Når den er rullet flad, flyttes den over på en bageplade og det øverste papir fjernes. Skær dejen i de stykker de ønsker med en pizzakniv.
Bages ved 200 grader i 15-20 minutter.
Kan fx. bruges som snack i madpakken eller som et lækker mellemmåltid
Bedømmelse: 9 / 10 på 6 stemmer.
Skrevet af Maj :)
1 dl havregryn
1 dl sesamfrø
1 dl hørfrø
1 dl soksikkekerner
2 dl græskarkerner
3½ dl hvedemel
2 dl vand
1 3/4 dl olie
1 tsk bagepulver
2½ tsk salt
Skrevet af Maj :)
Ingredienser:
Til to bageplader:1 dl havregryn
1 dl sesamfrø
1 dl hørfrø
1 dl soksikkekerner
2 dl græskarkerner
3½ dl hvedemel
2 dl vand
1 3/4 dl olie
1 tsk bagepulver
2½ tsk salt
Kommentarer
Mrs Darling
13 år siden
13 år siden
Ser nice ud Maj
Acai-Maria
13 år siden
13 år siden
kan man bruge fuldkornshvedemel, eller rugmel?
CamillaMai
13 år siden
13 år siden
Jeg har præcist samme opskrift fra min mormor! Og hvis jeg må tillade mig at svare Acai-Maria; Ja, det kan du sagtens
Maj :)
13 år siden
13 år siden
Det er helt i orden CamillaMai Tænkte det samme da jeg lavede dem, men tænkte, at jeg hellere måtte holde mgi til opskriften første gang
frederikke1
11 år siden
11 år siden
Rigtig gode og nemme. Jeg brugte speltmel istedet for hvedemel. Rigtig gode.
Remix
11 år siden
11 år siden
Hvis man kan lide rosiner/tranebær, så smager de godt grofthakkede i:)