Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Blomkålssalat  med spinat, parmesan og ristede mandler.

Blomkålssalat med spinat, parmesan og ristede mandler.

Lakto + Ovo Vegetarisk


Skær blomkålen i små buketter og kom dem i en foodprocessor med mandlerne.
Har du ikke en foodprocessor, kan blomkålen hakkes fint i en minihakker, lidt af gangen. Bruger du denne metode, kan du med fordel selv riste dine mandler imens (hvis du ikke har købt dem færdigristede): Kom mandlerne på en tør, hed pande, og rist dem til de begynder at tage farve. Det tager ca. 15-20 minutter, vend i dem engang imellem.
Mandlerne køres ligeledes på minihakker, og blandes med blomkålen. Skyld spinaten, snit den groft og vend i, sammen med skalotteløg. Bland citronskal og -saft i sammen med olivenolie og friskkværnet peber. Parmesanen rives med en gulerodsskræller til flager, som dryses henover salaten.

Denne salat er taget fra hjemmesiden www.dronningemad.weebly.com
jeg ville bare dele den med jer andre.


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af SigneFage

Ingredienser:


600 g blomkål, Fjern blade og stokken
100 g ristede mandler
Parmesan, ca. 100-150 g
Frisk spinat, 3-4 håndfulde
Saft og skal af en 1/2 økologisk citron
1 dl god olivenolie
1 finthakket skalotteløg
Friskkværnet sort peber
 
Se flere opskrifter på Salater