Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Pasta al norma

Lakto + Ovo Vegetarisk

Kog 5 liter vand til pastaen.
Hak løg, hvidløg og skær auberginen i tern eller strimler.
Svits først auberginer i en god slat olie. Tilsæt derefter løg og hvidløg, og lad simre til løgene er klare.
Hæld tomater over. Lad simre i 20 min.
Når vandet koger, tilsættes et par skefulde salt, spaghetti hældes i og røres godt rundt i starten. Min erfaring er at fuldkornspasta skal koge mere end der står på pakken. Al dente giver ikke mening her. Smag selv på dem til du synes de er gode.
Nu skal sovsen smages til med 1-2 spsk balsamicoeddike, salt og peber. Hak basilikum og rør i, skær mozzarella i små tern og hæld i et par min inden servering, så de smelter lidt.


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af Elsebeth Solskin

Ingredienser:

400 g fuldkorns spaghetti
2 auberginer
1 løg
3 fed hvidløg
olivenolie
3 ds flåede tomater
lidt chili
balsamico eddike
salt, peber
1 håndfuld frisk basilikum
1 frisk mozzarella
parmesanost
 
Se flere opskrifter på Pasta og andre hvedeprodukter