Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

fyldt peberfrugt med tomatsovs og hvidløgsbrød

Lakto + Ovo Vegetarisk

-sæt bønnerne i vand natten over og kog dem i ca 50 min.
-Find de pæneste peberfrugter i grønthandlen (jeg plejer at bruge røde og aflange) Skær toppen af og pil kernerne ud.
-kog basmatiris og ærter (hvis de er frosne)
-bland bønner, ris og ærter sammen med karry, salt, peber, finthakkedeløg, hvidløg og en lille smule muskatnød.
-put fyldet op i de skyllede peberfrugter og stil dem i ovnen 20minutters tid.

-Skær de friske tomater i stykker, lig dem i en skål og hæld kogende vand over. Pil derefter skrællet af dem og mos dem med en gaffel (flåede tomater i dåse kan også bruges).
- Kog kartoflerne/skære porerne i stykker.
-Hæld vand og tomatpuré i en gryde og lad det simre lidt før I tilsætter krydderierne og de flåede tomater.
- Hæld kartofler/porre i og lad det koge indtil peberfrugterne er nok. Tag peberfrugterne ud af ovnen og lad dem køle lidt af, mens I blender tomatsovsen

- Bag det brød du aller bedst kan lide (skal nok gøres i forvejen)/køb det hos købmanden.
- Rist det.
- Skær et fed hvidløg over og gnid det hen over brødet. Drys evt lidt salt hen over..

Værsegod:D!

Og I må undskylde jeg ikke har antal på mine ingredienser, men hvis man bruger en kvart pose ris og blander det op med det *1/8 bønner og *1/8 ærter burde man have nok.

*1/8 af det antal ris man bruger (:


Bedømmelse: 9 / 10 på 1 stemme.

Skrevet af Rikke Helene

Ingredienser:

Peberfrugt (jeg bruger røde)
basmatiris
brune bønner
ærter
1 løg
1 hvidløg
karry (efter behov)
salt
peber
muskatnød (MEGET LIDT!)

2 dl vand
stor Tomatpuré
4 Tomater
4 Cherrytomater
kartofler/porre
krydderier (timian, balsamikum, oregano)

et brød (hvis der ikke er æg og mælk i brødet, eller brødet undlades kan retten også være vegansk)
 
Se flere opskrifter på Hovedretter og fint mad


Kommentarer

Abekatten
13 år siden

Jeg har en mistanke om at jeg kom lidt for mange bønner i risen, men ellers synes jeg det smagte rigtig godt.