Naan
Lakto + Ovo Vegetarisk
Gær, sukker og mælk blandes og hviler i 20 min.Resten af ingredienserne til dejen tilsættes. Dejen æltes i 10 min og sættes til at hvile i 1 time et lunt sted.
Del dejen i 6 dele og rul dem helt flade. Kom topping på brødene (du kan evt udelade nogle af ingredienserne til toppingen eller helt undvære topping) og bag dem øverst i ovnen ved 250 grader i ca. 5-8 minutter. De skal være hævede og lidt mørke nogle steder. Det er en god idé at holde øje med dem hele tiden.
Når brødene er færdigbagt kan de smøres med smeltet smør.
Bedømmelse: 10 / 10 på 1 stemme.
Skrevet af Astrid
Dej:
25g gær
2tsk. sukker
1½dl. lun mælk
1tsk. bagepulver
2spsk.olie
1½dl. yoghurt
1tsk. salt
400g hvedemel
Topping:
Spidskommen
Hvidløg
Salt
Sesamfrø
Jomfru i det grønne (sort sesam)
Citronsaft
Olie
Frisk koriander
Smeltet smør
Skrevet af Astrid
Ingredienser:
Til 6 stk.Dej:
25g gær
2tsk. sukker
1½dl. lun mælk
1tsk. bagepulver
2spsk.olie
1½dl. yoghurt
1tsk. salt
400g hvedemel
Topping:
Spidskommen
Hvidløg
Salt
Sesamfrø
Jomfru i det grønne (sort sesam)
Citronsaft
Olie
Frisk koriander
Smeltet smør