Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Kartofel/gulerodsfrikadeller

Lakto + Ovo Vegetarisk

Riv kartofler og gulerødder fin revent, ca. halvt af hver

Bland det fint skåret løg og æggene i. Smag til med salt og peber.

For at gøre farsen mere fast, komme jeg en smule mel i og en masse havregryn, for at opsuge noget af alt det væde der kommer fra kartoflerne og gulerødderne. Tryk evt. det overskydende væske ud med hænderne ( før du blander sammen )

Lav frikadellerne i almindelig størrelse. Steg dem i olivenolie til de er lysebrune og sprøde.

Spis sammen med selleribøffer, rødbedebøffer eller hvad du ønsker.

Hvis der er rester tilbage kan de spises på et stykke rugbrød dagen efter.


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af Christina40

Ingredienser:

Kartofler, fin reven
Gulerøder, fin reven
1 løg skåret fint
2 æg
salt og peber efter behag
mel og havregryn
 
Se flere opskrifter på Frikadeller