Jule-tofu-deller
Vegansk
250 g tofu1 løg
1 god håndfuld champignon (gerne afvandet fra glas)
En håndfuld hasselnødder
Lidt mel
Et godt drys peber og salt
Evt 1 tsk bagepulver
3/4 dl hørfrø
1½ dl vand
Tufu (som lige er blvet vredet så vandet er ude), løg og champignon skal have en tur gennem en hakkemaskine (Kan naturligvis hakkes og moses med gaffel)
Hørfrø kommes i en kasserolle med vandet og koges op under omrøring i ca 2-3 min. hvorefter man hurtigt sier frøene fra og køler skummet/slimet. (Man kan evt bruge 2 æg istedet)
Man blander det hele i en skål med mel tilsidst, så man får en jævn klistret fars....
Dette puttes i spsk-str. på en pande og steges til de er gyldne og sprøde.
Dellerne er osse rigtig gode med squash, gulerødder, krydderurter etc istedet for champignon.
Samt naturligvis andre krydderier end salt/peber alt efter hvad man vil spise til
Alle opskrifter af PollyPunk :
Jule-tofu-deller
Flødeost
Linse hummus/linsepostej
Linse vegedeller
Asparges creme
Soyabønnepostej
Linse/tomatsovs
Svampe/Grønkåls ret
Alternativ til mayo
Nøddesteg
Hvidvinssovs med grønsager.
Nice, nem og sund garniture..
Sukkerfri Jordbærtærte - NEM!!!
Sund Dessertcreme (evt lagkage?)
Nem Ris ret
Indisk inspireret gullashsuppe?
Kommentarer
Semigrøn
14 år siden
14 år siden
Så lækre!
Hippieungen
13 år siden
13 år siden
Genialt!
nannarasch
10 år siden
10 år siden
Hvornår skal hasselnødderne i? Skal de hakkes eller?