Iskaffe sødet med stevia
Lakto + Ovo Vegetarisk
Til 10 kopper:Bland appelsinskal i den varme espresso.
Lad afkøle til stuetemperatur og si appelsinskal fra.
Rør stevia i, hæld mælk i, og sæt i køleskab.
Ved servering ploppes en dut fløde/soyaskum i hver kop, og der drysses med revet muskatnød, kakao eller kanel.
Bedømmelse: 5 / 10 på 1 stemme.
Skrevet af Dronning Dagmar
1 teske revet appelsinskal
3,6 dl espresso
7,2 dl (soya)mælk
3/8 tsk steviosid (Iflg min måleske er det 0,625 ml x 3 = 1,875 ml)
Skrevet af Dronning Dagmar
Ingredienser:
18 dl koldt vand1 teske revet appelsinskal
3,6 dl espresso
7,2 dl (soya)mælk
3/8 tsk steviosid (Iflg min måleske er det 0,625 ml x 3 = 1,875 ml)
Alle opskrifter af Dronning Dagmar:
Iskaffe sødet med stevia
Squash- eller æblekage med stevia
Brownies med stevia
Kommentarer
Kat
14 år siden
14 år siden
Lyder rigtig lækkert, så giver den 5 chillier, selvom den ikke er prøvet af endnu